La Klosca acull a dos joves en pràctiques del programa Arrelem

La Klosca acull a dos joves en pràctiques del programa Arrelem

“Arrelem” és un programa formatiu en l’àmbit agroecològic empès per Mataró Jove, de l’Ajuntament de Mataró. Està destinat a persones que no tenen accés altres recursos formatius i ocupacionals i que es troben en situació de vulnerabilitat social.

L’objectiu és ajudar-les a millorar les seves competències i habilitats a fi de que puguin aconseguir la inserció laboral. A banda de la formació teòrica, els i les joves que tenen la oportunitat, realitzen pràctiques a empreses agrícoles d’Economia Social de la comarca. Així, tenen un primer contacte amb el món laboral.

L’experiència de viure el dia a dia a La Klosca

La Klosca s’ha ofert per acollir a dos joves d’aquest programa. Cadascun d’ells ens acompanyarà durant 6 dies formant part de l’equip i col·laborant en diverses tasques de les que realitzem. Entre elles, fer feines de manteniment de la granja, com la neteja i la posta a punt dels abeuradors i les menjadores, recollir els ous, omplir de pinso les menjadores; i també tasques a l’obrador com  classificar els ous per mida, envasar-los o preparar comandes.

Aquesta setmana ja gaudim del suport de la Valentina. Una experiència enriquidora per ambdues parts. Ella aprèn com treballem i, així, viu en primera persona el que és formar part d’una empresa agrícola i nosaltres comptem amb la seva ajuda i la visió fresca de tot/a aquell/a que comença.

Sempre és un plaer acollir a persones que inicien el seu recorregut en el món laboral i oferir el nostre granet de sorra per ajudar a que la inclusió plena d’aquelles que es troben en situació de vulnerabilitat sigui una realitat.