El programa España Directo de TVE visita La Klosca

El programa España Directo de TVE visita La Klosca

Els reporters de l’espai televisiu estatal van gravar el passat 19 de gener un mini reportatge que es va emetre uns dies després.

El programa España Directo de TVE va contactar amb els responsables de La Klosca a principis de gener per gravar un reportatge sobre la granja i la producció d’ous ecològics. Finalment va ser el dia 19 de gener que els reporters de Televisió Espanyola van visitar La Klosca i van filmar durant una hora la feina que porten a terme els treballadors del Centre Especial de Treball. Uns dies més tard, el 23 de gener, la peça es va emetre.

L’interès dels periodistes d’España Directo per venir a gravar va sorgir arran de la seva recerca de projectes socials pel territori català. En aquesta ocasió, es van quedar sorpresos de la qualitat del producte i de la seva elaboració i tractament artesanal.

Els protagonistes del programa però, van ser en José i l’Edu, dos dels treballadors de La Klosca que van acompanyar a la presentadora per les instal·lacions de la granja, explicant-li les funcions que desenvolupen a diari.

També apareix al vídeo el director tècnic de La Klosca, Jaume Rodon, que va exposar els dos objectius principals d’aquest CET: la producció d’ous ecològics de qualitat i proximitat i la importància de la integració laboral de persones amb problemes de salut mental.

Podeu veure el vídeo aqui: