Els ous de La Klosca presents al Bar del Cafè Nou, el nou projecte del CEO el Maresme

Els ous de La Klosca presents al Bar del Cafè Nou, el nou projecte del CEO el Maresme

Recentment el CEO del Maresme, el Centre Especial de Treball de Fundació el Maresme, de la mà de la cooperativa Clack, ha inaugurat el Bar del Cafè Nou, una nova proposta de restauració sostenible, inclusiva i cultura comunitària que afavoreix la inserció laboral de les persones que conviuen amb una discapacitat intel·lectual. Així, el Bar del Cafè Nou compta amb l’alt compromís social de l’entitat a la que pertany.

S’hi ofereix cuina mediterrània, de temporada i de proximitat. També hi haurà activitats culturals comunitàries i diverses. D’entre els productes que ofereixen hi ha els ous ecològics de La Klosca.

Més que un client, un company de camí en la nostra tasca

La relació entre Fundació el Maresme i el CFP, i els nostres respectius Centres Especials de Treball, el CEO el Maresme i La Klosca, ve d’ençà. Som dues entitats amb dècades d’història amb seu a Mataró que hem creat sinergies i col·laborat en centeners d’accions. Ens trobem a Taules de la ciutat, ens coneixem i, sempre que podem, col·laborem. Ésser proveïdors d’ous ecològics del seu nou projecte n’és, només, un exemple més.

Esperem que aquesta relació perduri amb el temps i seguim sumant esforços en pro de la millora de la qualitat de vida de les persones que atenem.