Els ous ecològics de La Klosca arriben arreu durant el confinament

Els ous ecològics de La Klosca arriben arreu durant el confinament

Els ous ecològics són un producte de primera necessitat. Així doncs, l’activitat a Sant Miquel de Mata ha seguit activa durant totes les setmanes en que el món es va parar.

Val a dir que, tot i que  durant les primeres setmanes la incertesa de la nova situació i la por al contagi va ser generalitzada, l’equip, format per persones especialment fràgils, va mostrar molta valentia.  Degudament coordinat per torns i prenent totes les mesures de seguretat, va seguir treballant anteposant la seva professionalitat a la situació que estàvem vivint.

Les comandes han arribat en tot moment a botigues, cooperatives de consum i, en definitiva, a tots els clients de La Klosca , el Centre Especial de Treball del CFP.

Estem molt satisfets/es perquè hem pogut confirmar l’encert de la Klosca en promoure el comerç de proximitat, doncs hem tingut molta feina i la demanda d’ous ecològics ha estat generosa, en totes les setmanes de confinament.

Aquesta realitat és vital per a la Klosca, que té per objectiu obtenir un producte respectuós amb el medi ambient i animal i, l’aposta dels clients per als seus ous ecològics,  mostra que la fita és comú.