Els treballadors de La Klosca participen en les entrevistes per a la cooperativa 2147 mans

Els treballadors de La Klosca participen en les entrevistes per a la cooperativa 2147 mans

El passat dilluns 26 d’octubre quatre treballadors de la granja La Klosca van ser entrevistats en el marc d’unes gravacions per a la cooperativa d’acció social 2147 Mans, que treballa amb productes de proximitat i persones amb diversos problemes de salut mental, exclusió social o discapacitats físiques. 2147 Mans vol incloure aquestes petites entrevistes per a promocionar les entitats que formen part del seu teixit productiu i La Klosca, una de les onze empreses dins la cooperativa, no va voler perdre la oportunitat de participar en aquesta iniciativa.

Les entrevistes van servir perquè els nostres companys de la granja ens expliquessin com van arribar a aquest lloc de treball, quant temps hi porten, com se senten fent aquesta activitat i també per descriure les tasques que desenvolupen a La Klosca. També van tenir un moment per parlar de 2147 Mans, expressant la seva satisfacció per formar part del seu projecte.

Els quatre entrevistats van coincidir en els avantatges de treballar a l’aire lliure, en un entorn natural i amb uns companys amb els que hi ha molt bona relació. També van destacar que les feines que porten a terme a la granja són variades i això ajuda a que la jornada laboral resulti més entretinguda. També van estar d’acord en que hi ha alguna feina menys agraïda com la neteja de les instal·lacions, però reconeixen que forma part de la feina i que s’ha de fer.

En les properes setmanes, aquestes entrevistes es podran veure al lloc web de 2147 Mans com a promoció dels productes que comercialitza la marca i com a mostra de la seva funció social. I els nostres amics de La Klosca en seran protagonistes en representació de l’entitat.