La guia del Turisme Escolar del Maresme inclou el taller d’Educació Ambiental de La Klosca al seu catàleg d’activitats

La guia del Turisme Escolar del Maresme inclou el taller d’Educació Ambiental de La Klosca al seu catàleg d’activitats

Els i les alumnes dels darrers cursos de primària i inicials de secundària podran venir a visitar la granja i conèixer l’activitat que s’hi porta a terme a partir del curs vinent a les escoles.

La Klosca ha estat inclosa dins la Guia de Turisme Escolar al Maresme pel proper curs 2017-2018. El motiu és l’elaboració d’un taller d’educació ambiental que els responsables de la granja d’ous ecològics han estat preparant durant tot l’any. El taller consta d’un recorregut per les instal·lacions de La Klosca i diversos jocs pràctics amb l’objectiu d’entendre millor el concepte de producció sostenible i d’alimentació saludable.

Aquesta proposta de la granja ha estat classificada dins la categoria de “Visites d’Explotació”, en la qual s’hi engloben les activitats relacionades amb la producció agrícola i ramadera. Així doncs, comparteixen aquesta etiqueta altres tallers com els de Can Gel, El Petit Bané i el Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya. Cal destacar però, que La Klosca és la única activitat d’aquest tipus situada a Mataró.

Ara serà el torn de les escoles, que hauran de consultar aquesta guia i escollir les propostes que més s’adaptin al seu model educatiu pel curs que començarà el proper mes de setembre. A La Klosca estarem molt contents de rebre els centres que optin per conèixer de més a prop la nostra granja.