La Klosca ofereix una donació d’ous ecològics a la Fundació Sant Joaquim

La Klosca ofereix una donació d’ous ecològics a la Fundació Sant Joaquim

El Centre Especial de Treball desenvolupa una iniciativa solidària repartint 100 dotzenes d’aquest producte al menjador de la Fundació

La Klosca ha donat aquest dimecres un centenar de dotzenes d’ous a la Fundació Sant Joaquim de Mataró perquè siguin distribuïts entre els usuaris i les famílies que visiten aquest menjador d’ajuda social. El Centre Especial de Treball ha cedit part de la seva producció d’ous ecològics en una acció solidària dirigida a ajudar a les persones amb més problemes econòmics.

Segons Jaume Rodon, responsable de La Klosca, aquesta idea ha sorgit pensant en les necessitats dels altres. “Som una entitat social (centre especial de treball) i coneixem la duresa del context econòmic de primera mà. Treballem amb els col·lectius més desafavorits i sabem l’impacte que està generant la crisi en ells. És una satisfacció portar el producte que elaborem als menjadors socials de la Fundació Sant Joaquim de Mataró i compartir amb les persones amb menor poder adquisitiu un producte de primera necessitat com és l’ou, i de tanta qualitat com és l’ou ecològic”.

Rodon també destaca la funció social que s’està desenvolupant a la granja tant amb els seus treballadors com amb aquesta recent iniciativa, ja que “existeix, o hauria d’existir, una obligació de compromís i solidaritat entre les entitats socials. Cal fer xarxa i enfortir sempre que ens sigui possible les relacions entre aquells que treballem per les persones”.

El Centre Especial de Treball La Klosca ja havia portat a terme donacions d’ous a la Fundació Sant Joaquim anteriorment, però en aquesta ocasió es preveu que la col·laboració sigui regular en el temps i es pugui arribar a ajudar a moltes persones amb necessitats.