La Vanguardia grava un vídeo en “streaming” a La Klosca

La Vanguardia grava un vídeo en “streaming” a La Klosca

El diari va enregistrar imatges de la granja i el seu director en directe per al seu perfil de Facebook

Darrerament La Klosca està rebent diverses sol·licituds de mitjans locals i autonòmics per a explicar la tasca d’integració social i de compromís ecològic que representa aquest Centre Especial de Treball. En aquesta ocasió va ser La Vanguardia qui es va posar en contacte amb els responsables de la granja per tal de fer una peça informativa una mica diferent.

Mitjançant la plataforma de Facebook, La Vanguardia realitza petites connexions en directe des de diferents llocs per captar l’atenció dels seus seguidors en aquesta xarxa social. I aquest cop va ser La Klosca l’escollida per a fer la gravació. Jaume Rodon, director de la granja, va fer un petit recorregut amb la periodista del diari per les instal·lacions mentre explicava el model de producció i de respecte pel medi ambient que defineix aquesta empresa.

D’aquesta manera, mentre en Jaume parlava, els usuaris de Facebook anaven comentant les seves explicacions i les imatges que rebien des de la connexió amb la granja. Aquesta és una fórmula de la qual La Klosca encara no havia partícip i tot i els problemes tècnics derivats del directe, va ser una experiència positiva per a donar a conèixer encara a més gent la tasca del Centre Especial de Treball.