L’Associació Integra d’Olot visita les instal·lacions de La Klosca

L’Associació Integra d’Olot visita les instal·lacions de La Klosca

Aquest grup d’usuaris de l’entitat de la Garrotxa van venir a conèixer més de prop la producció ecològica del Centre Especial de Treball del CFP

El passat dimarts 10 d’abril un grup d’usuaris de l’Associació Integra d’Olot, que presta servei a persones amb discapacitat intel·lectual, van viatjar fins a Mataró per a veure les instal·lacions del Centre Especial de Treball La Klosca. La comitiva tenia moltes ganes de poder visitar una empresa que treballa amb producte ecològic i amb un fort compromís social. També van agafar idees per a millorar la gestió de les gallines que tenen al seu taller ocupacional, que després venen al mercat d’Olot tots els dilluns.

Aquest grup va fer un recorregut per la granja i van poder veure l’obrador, els patis i naus on s’allotgen les gallines i d’altres activitats que també es porten a terme a La Klosca, com l’hort ecològic en el que es cultiven tota mena d’hortalisses. En tot moment van ser atesos pels responsables de la granja i van marxar molt contents d’aquesta excursió a la granja.