Participem al Fòrum Networking organitzat per la Xarxa de Productes de la Terra

Participem al Fòrum Networking organitzat per la Xarxa de Productes de la Terra

Ahir vam assistir a la trobada d’empreses gestores de menjadors col·lectius i d’empreses de la Xarxa de Productes de la Terra, iniciativa de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme. Es va celebrar a l’emblemàtic Mercat Plaça de Cuba de Mataró.

L’objectiu d’aquesta sessió era ampliar les possibilitats de comercialització de les empreses de la Xarxa esmentada i, alhora, apropar el producte de proximitat a menjadors d’escoles i hospitals, entre d’altres àmbits.

 Trobada entre productors i empreses i receptes col·lectives 

La dinàmica de la sessió vas ser  la següent: en primer lloc, els productors com La Klosca hem presentat els nostres productes a les empreses gestores de menjadors.  Després, el xef Esteve Garcia, del restaurant La Jovita, ha elaborat plats combinant els productes que hem aportat.

En paraules de la Núria, Tècnica de La Klosca que ha participat a la trobada: “Ha elaborat plats amb els productes que hem aportat…Brutalment bons!”

Ha estat un plaer participar d’aquesta trobada que, tan de bo, es transformi en l’augment de productes de proximitat a escoles i hospitals. Apostar pel producte Km 0 és una molt bona opció. Gràcies per fer-ho possible Xarxa de Productes de La Terra.