La Klosca rep una distinció com a productor responsable als premis Slow Food Catalunya Km.0

La Klosca rep una distinció com a productor responsable als premis Slow Food Catalunya Km.0

El passat 13 de març els responsables i treballadors de la granja van ser guardonats com un dels únics quatre productors catalans mereixedors d’aquesta recompensa a l’aposta per la qualitat i el producte de proximitat.

La Klosca va viure una jornada molt especial el passat dilluns 13 de març. L’associació Slow Food Catalunya va celebrar la seva gala de lliurament de premis en la qual es recompensaven diverses iniciatives del territori català en matèria de qualitat i responsabilitat gastronòmiques. La granja de La Klosca va ser un dels únics quatre productors que van rebre aquest distintiu.

La diada va començar amb la Fira del Mercat de la Terra a la Fonda Marina de Montgat. Allí un seguit de productors locals, entre ells La Klosca, van muntar les seves parades per a mostrar els seus articles al públic. Cap a migdia, la festa va continuar al Celler Alta Alella. Entre les vinyes d’aquest emplaçament va tenir lloc l’entrega de premis als restaurants i productors Slow Food.

Van ser en primer lloc més de 65 restaurants i els seus respectius xefs els que van anar recollint els seus premis distribuïts per comarques. Després va ser el torn dels productors. Era el segon any que s’ampliava aquesta convocatòria fora dels restaurants i en aquesta ocasió només van ser quatre els fabricants catalans que van ser premiats. Els responsables i treballadors de La Klosca van recollir la placa que els acreditava com a “productor responsable” amb molta il·lusió.

Finalment la jornada va acabar amb un dinar al restaurant Els Garrofers d’Alella. Aquest menú va tenir com un dels seus plats principals un ou de La Klosca a baixa temperatura amb puré de coliflor de Rials i bacallà. Va ser una bona manera d’acabar aquest dia en que La Klosca ha entrat en aquest grup tan selectiu de productes locals compromesos amb la qualitat, l’ecologisme i la responsabilitat social.